Динамично време ще имаме тази седмица. Днес следобед в по-голямата част

...
Динамично време ще имаме тази седмица. Днес следобед в по-голямата част
Коментари Харесай

Боби Лазаров: Днес ключовата дума за времето е вятър, идва и сняг

" Динамично време ще имаме тази седмица. Днес следобед в по-голямата част от страната вятърът ще се усили. Вече е прохладно в Дунавската низина и Горнотракийската равнина. Утре чакаме даже валежи от сняг. В сряда и четвъртък ще има не толкоз обилни превалявания отново най-вече от сняг - януари е, няма по какъв начин. "   - сподели по БТВ синоптикът Борислав Лазаров и продължи: 

" Жълт код е разгласен в съвсем цялата страна. Възможно е поривите му да доближат 50-70 км в час и даже до 90. След слънчевите часове до обед предстои нарастване на облачността от Север. Максималните температури през днешния ден са сред 4 и 9 градуса, в София към 5.

В нощта против вторник тук-там от Север на Юг ще има валежи най-вече от сняг. В сряда поривите напразно ще бъдат най-вече умерени. Тогава ще има повече слънчеви часове, само че и по-ниски температури. В четвъртък оптималните ще са сред 5 и даже 10 градуса. В нощта против петък от Северозапад ще завали сняг. Прогнозата е преваляванията да обзет по-голямата част от страната. Тогава тук-там са вероятни виелици и навявания. "  
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР